STATUS
TOING TOING SELAMAT DATANG AWAK ! ;)
Newer ENTRY ABOUT FRIENDS STUFFIE FACEBOOK TWITTER FOLLOW DASHBOARD Older
Rindu blog pink ni :)
Wednesday, March 20, 2013 - 0 SAID SOMETHING

heyy  korang !!!

how your day?
im so so so so sorry sangat sangat sangat sbb dah lama tak update blog. hehe.. busy study and takde free time nak update blog cumel Ila ni *comel ke??

SORRY ! :(
oh rindunya dekat blog.. <3 ngee :) lame jugak lah Ila tak tgk blog cumel saye niyh. sampai cara nk post pun dah taktau dah *kay tipu tipu :) eh, blog kini berwajah baru dan kini amat menyusahkan. kewkewkew...

woahh.. Ila rindu nak update blog. Ila rindu nak cantikkan blog. Ila rindu nak share storyyyy.. semuanyaaaaaaa rindu.. <3

hari ni sebenarnya baru dapat time nk update. balik je sekolah godek sana godek sini. tetibe teringat blog pink nih ! apa lagi bukak terus.

so, this year. i'm officially one of the PMR victims. oh no ! i dont ready yet. haha. please Ila.. its already bulan Mac *geleng kepale OMG !!! i tak ready yet.

so. maybe this year Ila tak update byk2 kot. maybe my schedule gonna be STUDY STUDY STUDY, insyaALLAH...

korang doakan Ila dapat 8A okayy??? M-E-S-T-I. wahahaha *evil laugh
haha takde lah maneadeeeeeee.. kekeke

 eh eh nak bgtau news baru nihhhh.. Ila dah ade twitter.. i know. i'm kinda late. but at least, ade kan?
so please follow Ila *muka comel

Follow Ila : @FaridatulAqilah 

Ila paksa ni klau tak nnti Ila dtg mimpi korg and korek biji mata korang. jaga korang.... *kay tipu lagi. hehe

so.. sampai di sini sahaja laaa bloghearts semua. thanks luangkan mase baca entri merepek Ila. until next time jumpe lagi, insyaALLAH. :)

BYEBYE :)






Labels:




Posted by :

Post a Comment