STATUS
TOING TOING SELAMAT DATANG AWAK ! ;)
Newer ENTRY ABOUT FRIENDS STUFFIE FACEBOOK TWITTER FOLLOW DASHBOARD Older
My Sis the best :)
Thursday, March 21, 2013 - 0 SAID SOMETHING





MOON JOO WON

*woah cair nengok gmbar tuhhh

Heyyyyy aawakkkk....

Olaaaaa..

Hehheh. Soooo.... Korg as you guys knew, today result SPM kuar kan kan kan?? Angguk cpt klau tak Ila dtg cekik *gurau aje, asyik mengugut je kan Ila ni?? *maaf bebyk byk. Hehee

soo.. korg sume dah tau lah berita super nervous ni bagi yg amik laahhh. Tapi yang MAYBE korg taktau. Jeng Jeng Jeng.. Ila pun ade kakak SPM jugak. *tak suprise pun? Anyway, nak citee sikit. Punyaaaa lah berdebarrr kakak Ila tu smpai mlm smlm takleh tidoq. Hahaha.

Ila actually nk itot diaa g amik, tp nk buat mcm mane Ila ade exam awal taunn. So, takdpt lahh..

Actually, Ila tak de lahh berhrp tinggi tinggi kat my sis ni. Andddd.. guess. What?! Dia dpt 5A, Alhamdulillah syukur. for korg nye information, Akak Ila ni amik Sains Tulen, 9subjek.


Mase tahu tuu sangat bersyukurr.. ye lahh.. tak expect dia boleh capai 5A. *tapi tak ckp pun takleh. Kiteorg sume target diaa 4 or 3A *jahat kan?? hoho. Tapi syukur. Wlaupun akk Ila tak pndai sgt mcm adik dia yg comel ni *ok gayat, puji diri sendiri, dpt jugak dia cium bau 5A tu *psst..ade bau ke?  Hoho
Mase tahu tuu sangat bersyukurr.. ye lahh.. tak expect dia boleh capai 5A. *tapi tak ckp pun takleh. Kiteorg sume target diaa 4 or 3A *jahat kan?? hoho. Tapi syukur. Wlaupun akk Ila tak pndai sgt mcm adik dia yg comel ni *ok gayat, puji diri sendiri, dpt jugak dia cium bau 5A tu *psst..ade bau ke?  Hoho


OK sampai di sini shj coretan Ila. Next timee jumpe lagikkkk naaa. Hehe


BYEBYE !! 

 

Labels:




Posted by :

Post a Comment