STATUS
TOING TOING SELAMAT DATANG AWAK ! ;)
Newer ENTRY ABOUT FRIENDS STUFFIE FACEBOOK TWITTER FOLLOW DASHBOARD Older
Berhabuk !!
Monday, July 30, 2012 - 0 SAID SOMETHING


Selamat menyambut ketibaan Ramadhan yg ke-10 semua !! Alhamdulillah, pejam celik, pejam celik dah 10 hari kite yg beragama Islam berpuasa !!

fuh *mengeluh* lama x buat entri baru. bukan ape, semenjak dua menjak tiga menjak nie mmg aku busyyy sesgt..
byk nak kene buat, byk nk kene fikir !! tension seyh. k btw, aku da tukar template baru, so tak payah risau-2  kot-2 salah tekan link.. "nak pegi link ni tapi nmpak lain jer" no no no.. this is still the same.. same link, same story, the same me with the new template. ecewahh..

actually, e'den mmg ghoma dgn template ni.. sbb template ni simple, cntik gituu, tak sakit mate korang nk mmbaca. kang ade lak yg kene pi tempah spek lak kang..

k korang confuse erh nape title entri aku "berhabuk"?  no probs, aku terangkan entri ni just -- aku nk mengucapkann jutaan trime kaseh to my followers cos' sudi follow blog aku yg BERHABUK nie.. : ] hehe *gelak manja*

expand story. eh, korang da dgr da lagu baru Super Junior.. omo, hot giler seyh.. aku sdg mula merasakn bahana KPOP merebak dalam saluran saraf otak aku.. haha, LoL. cube korg dgr, gempak seyh.. xcaye?? search youtube, beb.. skrg ni sume d hujung jari shj.  Serious aku ckp lagu SEXY FREE & SINGLE mmg best!!

hmm.. aku rse mcm pnjg lak entri aku kali ini, LOL. k laa, aku mengundurkan diri dahulu.. salah dan silap mohon d ampunkan dr hujung rambut hingga hujung jari..

again...

Selamat Berpuasa, guys !!

Goodbye!

Wassalam..


                                                                                                                                 

Labels:




Posted by :

Post a Comment