STATUS
TOING TOING SELAMAT DATANG AWAK ! ;)
Newer ENTRY ABOUT FRIENDS STUFFIE FACEBOOK TWITTER FOLLOW DASHBOARD Older
Rutin Yang Sama Bermulanya Terbit Fajar Esok Pagi!
Monday, January 2, 2012 - 0 SAID SOMETHING


Hai.. huh (berkeluh) nmpknye esok da start sesi persekolahan tahun 2012!! tentu sume org da xsuke kn? mengaku ajerw.. hikss.. aku pun sebenrnyerr termsukk dlm golongn2 yg x mo pegi skola!! huaa... (nangis ke?)  sok aku da msuk form 2.. cpt sungguh mase berlalu kn?? huh.. msti lg teruk bg adik-beradik aku yg lain! nk tahu knp? sian kt dyeorg tau.. sbb akk aku yg sulung tuu SPM taunn ni! adik aku tuu pulakk UPSR! mesti stress sbb tgk laahh.. belum start skola lg, parents kami da mula bebel psl pelajaran!!

time ni laa kite mula terfikir knp laa cpt sgt mse ni, x boleh nk u-turn blik ke?? kalau aku ade magik mcm Harry Potter tuu... aku akn buat cuti aje sentiasa! (haha.. jht kn aku nie?)

okey alang2 da post niyh.. aku nk cite skit tntg persiapn aku.. hurm.. alat tulis? (oo ada beli daa.. complete gituu!) beg? (xbeli laa.. beg taun lps oke agy) bju skola? (oh x beli agy sbbnye aku mungkin akn tukr uniform aku kpd uniform pustakwn.. doa2 laa menjadi jugak aku tukr uniform! amin...)  kasut skolah? (oo da ade.. beli yg simple aje! sarung aje!)

azam taun bru ni? (hurmm.. ntah laa.. yg psti dn penting, pas sume exam with flying colors! haha, tinggi cite2!) perasaan aku utk sok? (gembira + x sabar + cemas .. takut ade gak.. sbb? ye lah, takut kite dpt cikgu grg ke?)

okelahh.. aku cau dulu.. byk bende nk wat ni utk sok!  utk korang.. jgn lahh malu2 nk komen ok.. klau boleh sertakan skali azam bru korg ok? kpd pelawat bru.. klau nk aku follow korg blik, tlg tingglkn FOOTPRINTS kt shoutbox oke? bye2..   



                                                                                                                     Sincrerly,
                           
                                                                                                                        Berrys_Lover

       

Labels:




Posted by :

Post a Comment