STATUS
TOING TOING SELAMAT DATANG AWAK ! ;)
Newer ENTRY ABOUT FRIENDS STUFFIE FACEBOOK TWITTER FOLLOW DASHBOARD Older
Million Thanks!!
Saturday, January 14, 2012 - 0 SAID SOMETHING


cuba klik heart ats ni!! sukenye.. ni hadiah utk followers aku!! sape nak? follow laa aku.. (hehe)



Hello.. tetibe je rse nk post something tgh mlm ni.. huhu.. mklumlah aku da lame xpost pape.. (sbb?) err.. parents xbg laa... sbgai ank yg baek, kene laa ikut ckp dorang kan.. ececehh.. okey.. new topik! pagi td sje laa tgk2 blog ni, rindu aww... tup2.. da ade 58 followers!! (hebat x?) hehe.. thanks kt korg yg sudi follow mollow ni.. aku akn cube buat yg terbaik utk membuatkn follower aku lebih rmai lg.. dn kpd akk2 dn abg2 yg di luar sner yg sgt pro tntg blog2 ni.. ajr tauu...! mklumlahh aku ni bru lg dlm bidang ni..

mungkin aku akn post lebih often lagi dr skrg? okey.. memndgkn kite msih lg d awl taun.. nk tnye skit laa.. klau boleh bls laa pertnyaan nie okeyy? soalan yg mendebrkn... hehe... jeng.. jeng.. jeng.. what's yor new 'azam'?

setiap org mesti ade azm yg best2 kn? jd, share laa kt sini.. bleyy laa aku tahu skit2 psl follower aku nih.. hurmm... d smping itu, boleh merptkn hubungn sillaturahim..

okeyh.. (ape?? aku nyer azam?) okeyh laa share laa skit kt korg kn?  azam aku taun ni nk melngsingkn pinggng aku yg sudah byk mengumpulkn lemak2 yg x sepatutnye ade!! huhu.. aku rse utk merealisasikn azam aku nih, aku akn bersenm aje laa + diet kowtt.. itu pun klauu jd laa.. apa2 pun, WISH ME LUCK tauu!

okeyy aku mau tido daa.. huh *kelopak mate da berat sgt ni.. okeyy bye2..
hope ade yg sudi jwp soaln aku..

LOTS OF LOVE TO MY FOLLOWERS!

Labels:




Posted by :

Post a Comment