STATUS
TOING TOING SELAMAT DATANG AWAK ! ;)
Newer ENTRY ABOUT FRIENDS STUFFIE FACEBOOK TWITTER FOLLOW DASHBOARD Older
Geram laa awwakk..
Sunday, October 16, 2011 - 0 SAID SOMETHING
hey bloggerz sume.. nmpknye aku bru dpt 1 follower! wlaupun angkanya sgt sedikit, aku suke... herm, straigt to the point pleazz.. mzty korg tertnye-tnye kn aku ni geram kt spe? (jwbnye....) aku geram dekat daddy aku.. bygkn, da 4 minggu terperap kt uma.. no holiday, no swimming pool, n mcm-mcm no laa.. aku rase klau korg d tempt aku, mzty korg piss off jgk kn..

aku tahu korg mesti fikir xkn sebab tuu je kowt.. aku nk piss off..tlg lah.. remeh-remeh ke, kor mzty trase jgk kn.. ok la, aku nk stop here.. kit je kali ini.. aku minx maaf sbb x tulis pnjg-pnjg, mse x mengizinkn.. next time, aku hrp aku ade lg byk dr 1 follower..


E_klss,
Berrys_lover

Labels:




Posted by :

Post a Comment